?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry

Pixley Mapogo - en anmeldelse

Jeg sitter på t-banen og har akkurat lest de siste sidene av Tore Renbergs fjerde, og foreløpig siste, bok om Jarle Klepp. Jeg blar flere ganger igjennom de siste blanke sidene, som blir etterfulgt av en sitatliste, leter etter noe mer. Kanskje en unnskyldning.

For kjære, elskede Renberg, hva pokker er det du har gjort? Det var ikke sånn den skulle ende! Jeg skulle ikke være sint på Jarle, jeg skulle ikke tenke at han har blitt en snerpete, snobbete tullemann! Faens, dumme Jarle, hvor har du gjort av hodet ditt? Jeg som var så forelska i deg (Og i Helge, og i Katrine) i Mannen som elsket Yngve.. det er nesten flaut å innrømme nå, for du har utvikla deg til en person jeg ikke liker i det hele tatt. Pføy!
Og kjære Renberg, kunne du ikke bare skrevet noe annet på de siste to-tre sidene? For resten av boka var akkurat som den skulle være: jeg lo og var sint, og jeg tenkte "Renberg, min mann! Du har gjort det igjen!"

Førrbainna hæstpeis, det er det jeg har å si om den saken, for noen ganger er det ikke nok å banne på Oslo-dialekt.

Tags:

Comments

Bokorm, sosionomstudent, musikkhører, filmseer, tegneserierleser, kattepus, laktoseintollerant, kreativ, barfot, søster, ryddig, kaotisk, venn, datter, Stokkefot.

Latest Month

October 2010
S M T W T F S
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by LiveJournal.com
Designed by Taichi Kaminogoya